Despre noi

De multe ori ne întrebăm de ce am considerat în anul 2014 oportună apariția sistemului de închiriere în regim hotelier în Reșița, care să rivalizeze ca și condiții cu orice hotel sau pensiuni din Reșița?! Principalul motiv este că ne dorim să oferim cea mai bună soluție de cazare în Reșița, raportându-ne la un preț mai ieftin decât la orice hotel sau pensiune care oferă servicii similare calitativ.

Noi am considerat că putem oferi un cămin departe de casă, ca în drumul tău la Reșița să îți găsești confortul și atmosfera care să te facă să te simți acasă, ceea ce nu poate face niciun hotel cu toate rigorile lui, nicio pensiune din Reșița, indiferent cât de primitoare este gazda! Un alt motiv pentru care noi suntem alegerea potrivită pentru cei ce vor să zăbovească câteva zile prin împrejurimile Reșiței, este și faptul că suntem foarte flexibili când vine vorba de ora de primire și predare a apartamentelor.

Nu putem decât să ne mândrim cu faptul că am găzduit persoane din toate colțurile lumii, începând cu România, Australia, Coreea de Sud, Chile, Olanda, Israel, Germania, Austria, Spania, Italia, Norvegia, Franța, Statele Unite ale Americii, Polonia, Anglia, Cehia, Ungaria, Serbia, și alte țări la fel de interesante. Faptul că ei s-au simțit ca acasă, și ne-au mulțumit pentru sejurul din Reșița, nu poate decât să ne bucure, să ne onoreze și să ne oblige să ținem serviciile noastre la cel mai înalt nivel.

Nu contează că drumul dvs. în Reșița este ca urmare a unei situații de afaceri, de relaxare sau pur și simplu prin trecere ca punct de odihnă, noi vă promitem că ne străduim să fim o gazdă cât mai apropiată de nevoile dvs.